Informació per als paradistes del Mercat del Trasto

Si munteu una paradeta al 5è Mercat del Trasto de Renau, llegiu detingudament les següents instruccions:

Veieu la llista de participants amb els números de parada que us hem assignat. A la plaça on fem el Mercat trobareu que hem delimitat a terra l’espai de cada parada i hi hem escrit el número de parada. Recordeu que l’hora de descarrega i muntatge és de 9’30 a 10’30h. A partir de les 10’30 tancarem la circulació de vehicles i a les 11h es dóna per obert el Mercat.

Veieu el plànol on s’indica el recorregut que us demanem que feu per entrar i sortir a la Plaça del Mercat. Si us plau, respecteu aquestes indicacions. És important per no col·lapsar amb cotxes el carrer i la plaça.

Indicacions_Trasto

Reviseu la normativa del Mercat. Si us plau, llegiu-la bé, ja que s’hi indiquen aspectes pràctics, com per exemple què es pot i què no es pot vendre al Mercat.

Quan arribeu a la Plaça de l’Església de Renau (veieu Google Maps), veureu que hi ha personal d’organització per dirigir-vos i per fer el cobrament. Recordeu que la quota de participació és de 5€ -si sou de Renau, 3€- Us agraïm que porteu l’import exacte.

L’Organització us donarà les indicacions sobre com fer el muntatge i desmuntatge de la vostra parada. Seguiu les seves instruccions. També us informaran sobre les zones d’aparcament.

Durant tot el matí hi haurà servei de bar als diferents establiments del poble (AgroCasal, Les Tines, El Maset). Sobre les 12’45h oferirem un Vermut a la Plaça, acompanyat de la música en directe del grup D’On Ets Trio, un trio de Jazz-Balcànica. A les 15h donarem per tancat el Mercat.

Si finalment no podeu venir, us agraïm que ens aviseu amb temps, per tal de poder assignar la vostra parada a algú de la llista d’espera.

També us demanem un últim esforç per ajudar-nos amb la difusió del Mercat: feu córrer l’esdeveniment entre els vostres amics i contactes 🙂

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en contactar amb nosaltres: renau.natura@gmail.com

Ens veiem diumenge a Renau!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s