5è Mercat del Trasto de Renau

cartellmercattrasto17

El Mercat del Trasto de Renau és un espai de compra-venda i d’intercanvi d’objectes de segona mà, obert a tothom que vulgui participar aportant articles propis. La iniciativa vol establir un punt de trobada entre ciutadans, a partir d’una mostra popular de roba, joguines, electrodomèstics, música, llibres, productes informàtics, parament de la llar, etc. En aquest mercat podem trobar productes a bon preu, però també conversar, escoltar música en directe, passejar, fer un vermut, etc. La seva filosofia són les 3 erres: reutilitzar, reduir i reciclar; els tres conceptes que defineixen el projecte. Els articles han de ser de segona mà, estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar.

Es realitzarà el diumenge 7 de maig de 2017 a la plaça de l’Església de Renau. L’horari previst de funcionament del mercat és d’11:00h a 15:00h. Es pot participar sent visitant, on l’accés és lliure i també com a venedor, on cal fer una inscripció i reserva prèvies.

Les persones que vulguin exposar els seus articles personals han de fer una inscripció a través de l’enllaç: https://goo.gl/forms/fxOA1FvR2sosnOZz1

La reserva de l’espai té un cost de 5€ (3€ en el cas de veïns i veïnes de Renau i de l’Argilaga) i dóna el dret a fer ús de l’espai d’exposició de 2×2 metres durant l’horari del mercat. El pagament de la inscripció es farà efectiu el mateix dia del mercat a l’arribada dels paradistes. Amb els diners recaptats, Renau Natura pot finançar l’organització del propi mercat i tirar endavant altres iniciatives de caire ambiental.

*Com arribar a Renau? Veieu el mapa.
*Consulteu la Normativa del Mercat.

Gràcies als nostres col·laboradors: l’Ajuntament, Les Tines, l’AgroCasal i el Maset de Renau, que també fan possible el mercat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s