1r Mercat del Trasto de Renau

Cartell 1r Mercat del Trast
Cartell 1r Mercat del Trasto

Us presentem El Mercat del Trasto de Renau, un mercat de compravenda i d’intercanvi d’objectes de segona mà del poble de Renau, obert a tothom que vulgui participar aportant articles propis. La iniciativa vol establir un punt de trobada entre ciutadans, a partir d’una mostra popular de roba, joguines, còmics, música, llibres, productes informàtics, parament de la llar, etc.

En aquest mercat podem trobar productes de bon preu, però també conversar, escoltar música, passejar, etc. La seva filosofia són les 3 erres: reutilitzar, reduir i reciclar; els tres conceptes que defineixen el projecte. Els articles han de ser de segona mà, estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar.

Es realitzarà el diumenge 15 de desembre a la plaça de l’Església de Renau. L’horari previst de funcionament del mercat és de 09:00h a 15:00h. Es pot participar sent visitant, on l’accés és lliure i també com a venedor, on cal fer una inscripció i reserva prèvies.

Les persones que vulguin exposar els seus articles personals han de fer una inscripció per correu electrònic a: renau.natura@gmail.com adjuntant el Full d’inscripció . La reserva de l’espai té un cost de 3€ i dóna el dret a fer ús de l’espai d’exposició de 2×2 metres durant l’horari del mercat. Cal seguir la normativa que us adjuntem a continuació:

*Com arribar a Renau? Veieu el mapa.

3 respostes a “1r Mercat del Trasto de Renau

  1. Maria

    Me n’acabo d’enterar, que en fareu un altre aquest any? M’agraden aquests tipus de mercats i cada vegada que viatjo i en veig un, em desvio una estoneta a guaitar. (sempre acabo amb algo).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s