2ª Marxa dels Castells del Baix Gaià

Castells del Baix Gaià
Castells del Baix Gaià

El proper 27 de gener tindrà lloc la 2a marxa dels Castells del Baix Gaià, organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla. La caminada, no competitiva, uneix els castells d’Altafulla, Tamarit, El Catllar, La Riera (Castellot) i Ferran. Tot el recorregut tindrà com a eix central la llera del riu Gaià, i un dels punts de pas serà la desembocadura del mateix.

La sortida dels participants es donarà a les 8’30 h. del matí del dia 27 i tindran un marge de 7’30 h. per completar els 24 Km. de que consta el recorregut. S’establiran diferents controls de pas per a certificar al final del trajecte que els participants l’han completat en la seva totalitat. Els controls coincidiran amb els diferents avituallaments (7 en total), sòlids i líquids.

Els i les participants disposaran d’un temps mínim i un màxim per a passar pels diferents controls. Així està calculat que els controls de pas s’obriran per als participants que portin una velocitat mitja aproximada de 8Km/h. i es tanquin una vegada ho hagin fet els que portin un ritme de 3’5Km/h.

Al final del recorregut tots i totes les participants podran gaudir d’una calçotada popular.

Les inscripcions tindran un cost de 20€ per participant. La inscripció dóna dret als avituallaments, assegurança individualitzada, calçotada i botifarra de final de recorregut i obsequi d’una samarreta tècnica.

Podeu llegir tota la informació fent clic aquí.

Mapa de la Marxa dels Castells
Mapa de la Marxa dels Castells

Fitxa tècnica:
Distància: 24.96km
Desnivell negatiu: 627m
Desnivell positiu: 634m
Desnivell acumulat: 1261m
Altitud màxima: 108m

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s